Projektovanje i montaža nastrešnica za benziske pumpe
Prodaja i servis aparata za točenje goriva
Ovlašteni za volumetrijsko baždarenje
Izvodimo građevinske i elektromontažne radove
Rebrending benziskih stanica
Specijalizirani za mašinske radove

Zastupništva

Tehnomont d.o.o. Brčko Distrikt, ima ovlaštenje za zastupanje renomiranih svjetskih proizvođača opreme:

Ako imate trgovinu, benzisku stanicu, parking za kamione ili više vozila, Gilbarco Veeder-Root je jedina kompanija u kojoj možete pronaći sve kako bi ste zadovoljili vaše potrebe (oprema i servis). Naši sistemi i solucije su dizajnirani i testirani da rade zajedno neprimjetno, dopremljeno sa najmanjim troškovima i sa najboljom integracijom. Mi smo najbolji industrijski proizvođači konvencionalne opreme za trgovinu od 1865. Mi sveobuhvatno pristupamo sagledavanju vaših potreba i stojimo na Vašoj poslovnoj strani kako bi pomogli u razvoju, nudeći inovativna rješenja za Vaš uspjeh.

Svi najbolji brendovi:

 

Sva oprema i softver koju Vaša firma treba:

 

Svi naši servisi pojednostavljuju Vaš život:

 

Zadovoljstvo kupaca je naš prioritet

Kompanija je osnovana 1872.godine tako da smo više od 140 godina prisutni u industrijskoj proizvodnji sa inovativnim rješenjima. Scheidt & Bachmann, daje veliku pažnju i važnost više od drugih dobavljača prema svojim klijentima. Mi vidimo sebe kao Vašeg dugotrajnog partnera sa odgovornošću za uspjeh poslovnih aktivnosti naših klijenata.Mi uvijek idemo korak više kako bi ste bili zadovoljni Scheidt & Bachmann sistemima bez bilo kakvog izuzetka..

Naša filozofija za uspješno partnerstvo je:

Naši proizvodi: 

            Kompanija postoji od 1937. godine, od kada vrši proizvodnju mineralnih ulja i aditiva. Po završetku II Svjetskog rata i uvođenja novih propisa o načinu prodaje i mjerenja goriva svoju šansu vidimo u izradi mjernih instrumenata protoka. Brzo postajemo lider na tržištu Italije a postepeno se širimo na tržište Evrope i Afrike.
Godine 2002. SAMPI postaje član IDEX tima kompanija. IDEX je lider u proizvodnji velikog broja pumpi, opreme za točenje i drugi napredni tehnologija.